Get Adobe Flash player

Projekti

BIZNIS PARTNER 2016 u Beogradu 08.06.2016.

08. juna 2016.

Godišnja nagrada Biznis partner ustanovljena je pre 22 godine u želji da se afirmišu sve najbolje kompanije i institucije iz regiona.

Specifičnost nagrade i posebna čast za njene dobitnike je u činjenici da kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju određene kriterijume.

Nagrada ima regionalni karakter i namenjena je svim kompanijama iz zemalja u regionu (Slovenija, Mađarska, Rumunija, Moldavija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Albanija, Makedonija, Bugarska, Grčka, Kipar, Turska), bez obzira na delatnost, veličinu i oblik vlasništva.

Sveobuhvatan, iscrpan i analitičan metod izbora laureata, od nominacije do konačne odluke, uz angažovanost velikog broja kompanija i institucija, štampanih i elektronskih medija, poslovnih asocijacija i udruženja, podstiče stvaranje novih partnerstava i uspostavljanja bolje poslovne saradnje u Regionu, a na širem nivou i unapređenje poslovne i investicione klime, kao i bržeg ekonomskog povezivanja i prosperiteta.

 

Posle sastanka EC Udruženja e-Razvoj

Poziv članovima Udruženja e-Razvoj na BUSINESS SAMIT-UPOSLIMO SRBIJU uz GEGULA sajam turizma, hrane i pića koji će se održati u Vrnjačkoj Banji u hotelu Breza od 24-26. juna 2016. godine

KONTAKT INFORMACIJE:
Milan Jovičić, menadžer projekta
063 608 346, helgakv@mts.rs

Kompanija Salmont iz Beograda, članica Udruženja e-Razvoj, uvodi novi segment u ponudu – STANICE ZA PUNJENJE ELEKTRIČNIH VOZILA

Kompanija Salmont iz Beograda, članica Udruženja e-Razvoj, prateći savremene trendove, novitete i zahteve tržišta uvodi novi segment u ponudu, a to su stanice za punjenje električnih vozila. Salmont je autorizovani partner za instalaciju, održavanje i obuku AC i DC punjača pa tako i potrebnih programskih rešenja. Salmont je u mogućnosti da ponudi Wallbox punjače, brze AC i super brze DC punjače, za kućnu upotrebu, otvorena i zatvorena parkirališta, tržne i poslovne centre, hotele, benzinske stanice…

 

Električni automobil je moguće puniti kod kuće u vikendici i garaži, otvorenom i zatvorenom parkingu, na poslu, benzinskim stanicama, tržnim i poslovnim centrima, javnim garažama, supermarketima, restoranima, hotelima i drugim lokacijama. Punjači se razlikuju po snazi i brzini punjenja. Tako brzina punjenja može biti spora (preko šuko utičnice od 8 do 15 sati punjenja), brza (AC punjač i to od 2,5 do 5 sati punjenja) i super brza (DC punjač 30 – 80% baterije unutar 30 minuta).

Svako električno vozilo radi na DC (jednosmernoj) „struji”. Razlika između AC i DC punjača je u tome što AC punjač ne može puniti električno vozilo punom snagom kao što to može DC punjač. Da bi se električno vozilo AC punjačem (naizmeničnom „strujom”) moglo napuniti potrebno je naizmeničnu „struju” ispraviti u jednosmernu preko ispravljača. Takav ispravljač se nalazi u automobilu na samome ulazu iza glavne utičnice.

Samim tim što dolazi do ispravljanja struje dolazi se do smanjenja snage koju ispravljač propušta (u ovom slučaju AC punjač na jednom izlazu ima 22 kW, a kroz ispravljač u većini automobila na tržištu može najviše ispraviti od 2,7 kW do 10 kW). Tako dolazimo i do potrebnog vremena za punjenje gde uzimamo u obzir standardnu kapacitet Li-ion baterije od 24 kWh i podelimo sa 7,6 kW nakon ispravljanja pa dolazimo do otprilike 3 sata punjenja u najboljem slučaju, ili 2,7 kW otprilike 8 sati. 

Super brzi DC punjač ima u sebi ugrađen ispravljač gde ispravlja i propušta veću snagu koju može iskoristiti i tako brže napuniti električno vozilo. Na tržištu trenutno postoje super brzi punjači kapaciteta 20kW i 50kW. Potrebno vreme punjenja standardne baterije kapaciteta 24kWh potrebno je oko 30 – 60 minuta. Stanice za punjenje električnih vozila opremljene super brzim DC punjačima namenjene su za jako frekventne lokacije poput benzinskih stanica i slično. 

Salmont nudi celokupno programsko rešenje čime omogućava: 

  • Mapu stanica za punjenje sa tipom punjača u realnom vremenu za lako snalaženje – više od 25.000 stanica širom Europe
  • Izveštavanje i analitiku
  • Detaljne informacije o punjenju : ko, gde, kada
  • Izveštavanje o korištenju u CSV / XML ili PDF formatu
  • Kumulativno očitavanje kWh i online napajanja / punjenja struje
  • Jednostavno upravljanje punjačem za punjenje kroz stvaranje grupe kupaca
  • Autentifikacija krajnjih korisnika: mobilnom aplikacijom (osnovno), priveskom za ključeve (TAG) i RFiD karticama
  • Sistem za naplatu punjenja – Mastercard/Visa/Paypal

Za više informacija i adekvatno rešenje za Vaše potrebe, pozivamo Vas da se obratite predstavnicima preduzeća Salmont u Beogradu, koji će Vam kroz konsultaciju ponuditi najedakvatnije rešenje.

KONTAKT INFORMACIJE: 
Mirko Mandić
Salmont d.o.o.
Head office:
Aleksinackih rudara 51
11070 Belgrade
Serbia
Office & service:
Stojana Aralice 1
11077 Belgrade
Serbia
M: +381 63 347 977
T/F:  +381 11 22 80 890, 22 80 891
E: mirko.mandic@salmont.co.rs
W: www.salmont.co.rs

 

U sklopu Hotel-Restorana Zlatnik, članice Udruženja e-Razvoj, od jeseni počinje sa radom i Event Centar Zlatnik

U sklopu Hotel-Restorana Zlatnik, od jeseni počinje sa radom i Event Centar Zlatnik. Moderna u originalnom stilu i ruhu tradicije već dobropoznate u Zlatniku, na preko 320 kvm nova sala nudi mogućnost organizovanja raznih vrsta svečanosti.
Prilagodljiva i pogodna za razne vrste postavki od bioskopske-teatar do klasične, koktel i po želji Zlatnik može da odgovori i najzahtevnijim upitima.
Sa najmodernijom i kompletnom opremom za sve vrste kongresa, poslovnih okupljanja, prezentacija, promocija, edukacija, ali u drugačijem ambijentu koji će ostaviti sigurni pečat svakoj poslovnoj poruci.
Bogat ukus, miris, ponuda menija, keteringa i karte pića je samo deo bogate ponude riznice Zlatnika.
KONTAKT INFORMACIJE:
Jelena Miljuš, član Udruženja e-Razvoj
Tel: +381 11 316 7515  
Fax: +381 11 316 7235 
Mob1: +381 63 7372 999
Mob2: +381 63 264 322

Freeze Frame – uskoro – prva najava i prva preporuka

Najveća i najznačajnija domaća konferencija posvećena digitalnom i interaktivnom marketingu Digital Day biće održan 25. maja u Domu omladine Beograda

Ponosno među nagradama Kendo saveza Srbije

U sklopu Hotel-Restorana Zlatnik, članice Udruženja e-Razvoj, juna meseca 2016. godine počinje sa radom i Event Centar Zlatnik

U sklopu Hotel-Restorana Zlatnik, juna meseca 2016. godine počinje sa radom i Event Centar Zlatnik. Moderna u originalnom stilu i ruhu tradicije već dobropoznate u Zlatniku, na preko 320 kvm, nova sala će ponuditi  mogućnost organizovanja raznih vrsta svečanosti.
 

BusinessBOX 11 – Žena kao preduzetnik u Srbiji – sa Indirom Popadić, članom Udruženja e-Razvoj

Udruženje e-Razvoj
Beograd, 24. mart 2017.
Članice e-Razvoj
Business Privilege Card
e-Development Associat.
e-Development Fund
e-Development Confer.
Arhiva članaka
Kalendar
jun 2016.
P U S Č P S N
« maj    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930