Get Adobe Flash player

Projekti

Kompanija „OSA Računarski inženjering“ predstavila naprednu verziju svog softvera UniDocs Business Box za efikasnije poslovanje

Održana promocija elektronskog poslovanja u Beogradu – značajan doprinos i učešće članova Udruženja e-Razvoj u projektu kojeg finansira EU

Približavanje koncepta digitalnih aplikacija i elektronskog poslovanja kroz projekat Evropske unije – POZIV NA SKUP

Projekat “Razvoj elektronskog poslovanja” omogućiće predstavnicima mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika (MSPP) da povećaju svoju konkurentnost i smanje troškove poslovanja kroz korišćenje koncepta elektronske trgovine, elektronskog poslovanja i digitalnih aplikacija. Načini korišćenja ovih inovativnih sredstava u poslovanju biće predstavljeni na besplatnoj edukaciji o elektronskom poslovanju, koja će biti održana 06. jula, 2015. godine  u Novom Sadu, u prostorijama Edukativnog centra (Industrijska 3), od 10 do 17 časova.

Pozivamo sve zainteresovane predstavnike male privrede da se prijave za učešće na edukaciji do 03. jula, 2015. godine, na sledeće mejl adrese: s.lekic@eposlovanje.biz i sanja.gavrilovic@rda-backa.rs

Projekat finansira Evropska unija sa 2,5 miliona eura, a realizuju ga Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvo privrede u saradnji sa Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj i akreditovanim regionalnim razvojnim agencijama.

 

Ponuda za članove Udruženja e-Razvoj: Budite oficijalni partner izbora za Mis Srbije 2015

Koncept dualnog obrazovanja na Univerzitetu Metropilitan, članice Udruženja e-Razvoj

Prof. dr Dragan Domazet, član Udruženja e-Razvoj, je na skupu Bisec 2015 održao predavanje „Koncept dualnog obrazovanja na Univerzitetu Metropilitan“ . Predstavio je sistem dualnog obrazovanja koji je razvijen i počeo da se primenjuje na Univertzitetu Metropolitan.

Ukazao je da su glavne prednosti dualnog sistema:

Studenti dobijaju: besplatno studiranje na privatnom fakultetu, obezbeđuju zaposlenje po diplomiranju, stiču pored akademskih i stručnih i praktična znanja.

Firme obezbeđuju: stabilno zapošljavanje novodiplomiranih studenata, uključivanje studenata u svoje razvijne programe i firma može ne samo da nadiknadi uložena sredstva već i da ostvari dobit.

Univerzitet Metropolitan povećava broj studenata i kvalitet studija.

Srbija povećava broj diplomiranih studenata u oblasti informatike i time otklanja jednu od najvećih barijera za brži razvij IKT industrije u Srbije.

Univerzitet Metropilitan je spreman da po sistemu dualnog obrazovanja ugovara sa firmama  školovanje budućih inženjera informatike, zaključio je profesor Domazet.

Izvor: IKT Bilten

Poziv za prikupljanje ponuda za projektovanje IKT infrastrukture RNIDS-a

Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije” (RNIDS) pokrenula je postupak prikupljanja ponuda za:

Nabavku usluge „Projektovanje IKT infrastrukture RNIDS-a“

Zainteresovani  ponuđači mogu  da se putem elektronske pošte prijave na adresu konkurs@rnids.rs, sa naznakom predmeta ponude, nazivom i adresom ponuđača. Na osnovu poslate poruke, svim zainteresovanim ponuđačima biće poslata konkursna dokumentacija.

Ponuda se smatra blagovremenom ako je RNIDS-u podneta do 3. 7. 2015. u 15h.

Izvor: RNIDS

Podela e-Development Bussines Privilege Cards novim članovima Udruženja e-Razvoj na IV Bussines Samitu u Vrnjačkoj Banji 27.06.2015.

Preporučujemo novi servis MOJA VIZIT KARTA

Udruženje e-Razvoj posetilo KREATIVNU RADIONICU u Igalu Udruženja roditelja djece i omladine sa teškoćama u razvoju

KONTAKT INFORMACIJE:
Udruženje roditelja djece i omladine sa teškoćama u razvoju
“ZRAK SUNCA”, Herceg Novi
Predsjednica udruženja
Ljiljana Krstić
Mob: +382 69 547 271, +382 68 385 101, +382 67 886 633
Email: zrakljiljanakrstic@t-com.me

U toku su prijave za učešće na projektu „Marketplace of Ideas“ („Berza ideja“)

U toku su prijave za učešće na projektu „Marketplace of Ideas“ („Berza ideja“), koji ICT Net ove godine sprovodi u saradnji sa Kancelarijom za mlade i saradnju sa udruženjima Gradske uprave Grada Beograda (KZMU). Cilj projekta je da se mladima pruži mogućnost da sarađuju sa nekim od najvećih kompanija iz sektora informacionih i komunikacionih tehnologija, i to na sledeći način: 

  • Kroz mentoring u razvoju ideja
  • Rad na projektima kompanija
  • Edukaciju
  • Izbor najboljih ideja i timova.

Angažovanjem najboljih kandidata, kompanije će unaprediti svoje poslovanje i doprineti stvaranju podsticajnog IT okruženja kroz afirimisanje inovacija i jačanje preduzetničkog duha. 

Projekat je finansiran je od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i namenjen je mladima od 18-30 godina koji se bave savremenim tehnologijama. Podršku realizaciji projekta dali su Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu, Viša elektrotehnička škola Beograd, Visoka škola strukovnih studija za informacione i komunikacione tehnologije i studentske organizacije EESTEC i ESTIEM.                   

Zainteresovane kompanije mogu da prijave do 26.06.2015. Više informacija o projektnim aktivnostima i načinu prijavljivanja možete pronaći na zvaničnom sajtu www.marketplaceofideas.rs.

Za sve dodatne informacije možete da nas kontaktirate putem mejla: office@ict-net.com.

ICT Net
Kralja Milana 4/4
Belgrade, Serbia
Tel: +381 11 2688 641
Web: www.ict-net.com

Udruženje e-Razvoj
Privilege Card
e-Development Associat.
e-Development Fund
e-Development Confer.
Arhiva članaka
Kalendar
jul 2015.
P U S Č P S N
« jun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031