Get Adobe Flash player

Otvoren konkurs za nagradu “Aurea 2012″

Urednički tim “eKapije“ započeo je selekciju kandidata za investiciju godine, a zainteresovane kompanije se mogu prijaviti i same popunjavanjem formulara.

Za nagradu “Aurea 2012“ može se kandidovati kompanija koja je u prethodnoj kalendarskoj godini realizovala inovativan, društveno koristan i finansijski isplativ projekat u Srbiji.

Nakon analize pristiglih prijava, projekti koji uđu u uži izbor ovogodišnjeg takmičenja biće predstavljeni na portalima www.ekapija.com i www.aurea.rs, a o pobedniku će odlučiti stručni i nepristrasni žiri, dok će jedan glas dati i čitaoci “eKapije” i posetioci portala aurea.rs, glasanjem putem interneta.

– Srbija će biti bolje i bogatije društvo samo kada svako bude radio onoliko koliko on može za dobrobit naše zajednice. Mediji tu mogu mnogo da učine radeći svoj deo, dajući svoj doprinos, a to je da kroz svoju delatnost promovišu prave vrednosti. U vremenu kada su mnoge nagrade i medijska pažnja komercijalizovani, “Aurea“ predstavlja iskren pokušaj “eKapije” i njenih medijskih partnera, da promovišu istinski dobre projekte, projekte o kojima se često mnogo ne priča ali koji svakako zaslužuju pažnju. Kriterijumi nagrade “Aurea“, su odabrani tako da izdvajaju isključivo projekte koji su dobri za održivu budućnost Srbije jer, na duže staze, mi možemo da se razvijamo samo ako smo inovativniji, ako vodimo računa o svojoj zajednici/sredini i ako ulažemo u projekte koji imaju čvrstu finansijsku konstrukciju i perspektivu.– istakao je Zdravko Lončar, direktor “eKapije“.

Osim glavne nagrade “Aurea 2012“, biće dodeljena i dva specijalna priznanja: za inovativnost i za društvenu korisnost, a nagrade će biti uručene na svečanosti 28. marta u beogradskom “Aerokulubu“.

Poslovni portal “eKapija“ nagradu “Aurea“ organizuje u okviru opredeljenja ka društveno korisnom poslovanju i bez finansijskog interesa, sa namerom da promoviše i podrži projekte značajne za održiv razvoj srpske privrede.

Rok za prijavu projekata je 24. februar 2012.

Izvor: eKapija, članica Udruženja e-Razvoj

 

One Response to “Otvoren konkurs za nagradu “Aurea 2012″”

 • Švajcarska sertifikaciona kuća SGS strateški partner “eKapije” na projektu “Aurea”

  Švajcarska sertifikaciona kuća SGS postala je strateški partner “eKapije” na projektu “Aurea”. Nagrada za investiciju godine “Aurea” biće dodeljena 28. marta u Beogradu.

  - Saradnjom na ovom projektu, želeli smo da ukažemo na važnost kvaliteta i sertifikacije sistema menadžmenta, proizvoda i usluga kako za poslovanje na domaćem tržištu tako i za izlazak u inostranstvo – izjavio je Marinko Ukropina, direktor kompanije SGS Beograd.

  SGS Group je najveća svetska organizacija za kontrolisanje, ispitivanje, monitoring i sertifikaciju. Kao globalni uzor, upravlja mrežom od preko 67.000 zaposlenih i 1.250 kancelarija i laboratorija širom sveta. SGS Beograd je osnovan 2001. godine kao punopravni član SGS Grupe od kada počinje brz razvoj i osvajanje novog tržišta u oblasti profesionalnih i specijalizovanih usluga.

  Nakon deset godina uspešnog poslovanja, danas zapošljava preko 120 kvalifikovanih i iskusnih stručnjaka, posvećenih pružanju vrhunske usluge i spremnih da u svako vreme stvore klijentu dodatnu vrednost. SGS Beograd je ovlašćen od strane nacionalnog akreditacionog tela kao kontrolna organizacija prema standardu SRPS ISO/IEC 17020 i laboratorija prema standardu SRPS ISO/IEC 17025.

  Zahvaljujući vrhunskom profesionalnom iskustvu, striktnom poštovanju etičkog standarda osnivača i podršci globalne mreže, SGS Beograd je postao vodeća kompanija u Srbiji u oblasti kontrolisanja i sertifikacije, sa ciljem da to uskoro postane i u oblasti pružanja usluga ispitivanja.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Udruženje e-Razvoj
Beograd, 24. mart 2017.
Članice e-Razvoj
Business Privilege Card
e-Development Associat.
e-Development Fund
e-Development Confer.
Arhiva članaka
Kalendar
jul 2016.
P U S Č P S N
« jun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031