Fond e-Razvoj je dragoceni organizacioni deo Udruženja e-Razvoj, osnovan 10. maja 2012. godine, sa jasnom misijom da omogući i podrži finansiranje projekata u raznim oblastima poslovanja, edukacije, promocije, izdavačke delatnosti i drugih inicijativa registrovanih članica Udruženja e-Razvoj, kao i zajedničkih projekata Udruženja e-Razvoj.

Naša vizija je postati oslonac za vaš uspeh i napredak. Zalažemo se za poslovnu izvrsnost i inovacije, kako bismo obezbedili stimulativno okruženje za potencijalne investitore i članove Udruženja koji teže da ostvare svoje projekte.

Fond e-Razvoj ima ključnu ulogu u procesu finansiranja. Mi sarađujemo s vama, našim članovima, kako bismo izradili Poslovni model koji odgovara najboljoj poslovnoj praksi. Pomažemo vam da pripremite projekte koji će konkurisati za finansiranje posredstvom Fonda, utvrđujući kriterijume prihvatljivosti i jedinstvenu metodologiju za njihovu izradu.

Naša posvećenost ne završava se samo na finansiranju. Nastojimo da budemo u toku s najnovijim tehnologijama i tržištem kako bismo pronašli najbolje investicione potencijale za vaše projekte.

Fond e-Razvoj ima i obrazovnu ulogu. Želimo da unapredimo vaše znanje o upravljanju projektima, dobroj poslovnoj praksi i najnovijim tehnologijama koje će oblikovati informaciono društvo.

Uz nas, vaše ideje će dobiti pravi oblik. Prikupljamo, obrađujemo i koordiniramo izradu predloga i biznis planova projekata koji će se kvalifikovati za finansiranje putem Fonda. Promovišemo vaše projekte i Poslovni model Fonda kod potencijalnih investitora, povezujući vas s pravim ljudima i pomažući u realizaciji ugovora.

Naš Fond e-Razvoj je vaš ključ ka ostvarenju vaših ciljeva. Obećavamo vam podršku i mentorstvo na svakom koraku vašeg razvojnog puta.

Udruženje e-Razvoj vas poziva da se pridružite Fondu e-Razvoj i postanete deo uspešnih projekata koji će oblikovati budućnost informacionog društva. Prijavite svoje ideje i zajedno gradimo svetliju budućnost!

Pridružite se našem Fondu e-Razvoj i otvorite vrata ka beskrajnim mogućnostima. Vidimo se na putu ka vašem uspehu!

Autor: Udruženje e-Razvoj