CPP E-RAZVOJ – Centar za poslovnu podršku e-Razvoj (e-Development Center for Business Support) predstavlja inovativan i afirmativan organizacioni deo Udruženja e-Razvoj, koji pruža visokokvalitetna i sveobuhvatna rešenja za unapređenje i zaštitu poslovanja firmi i institucija.

Naš Centar za poslovnu podršku – CPP E-RAZVOJ, je vaš ključni partner u optimizaciji poslovnih performansi. Pružamo vam mogućnost da otkrijete najnovije i modernije pristupe u oblastima: informatičkih resursa, poslovnih procesa, ljudskih resursa, zaštite internih i eksternih poslovnih resursa, poslovne komunikacije, startup ideja, finansijskih resursa, pravnih i zakonodavnih odredbi i mnoge druge.

Vaš uspeh je naša misija! Zato vam nudimo podršku i konsultacije kako bismo vam pomogli da donesete najbolje odluke za vašu kompaniju. Bez obzira na vaše specifične izazove, stojimo vam na raspolaganju da pronađemo najoptimalnije rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili poteškoće u vezi sa unapređenjem i zaštitom vašeg poslovanja, pozovite nas bez oklevanja. Naš stručni tim je spreman da sasluša vaše potrebe i zajedno sa vama pronađe efikasna rešenja koja će vam omogućiti dalji napredak.

Osim toga, pozivamo vas da se pridružite našim poslovnim stručnim skupovima, gde ćete imati priliku da upoznate naš tim i članove Udruženja e-Razvoj. Na ovim skupovima, zajedno ćemo analizirati vaše poslovanje i identifikovati potencijalne oblasti za unapređenje i zaštitu. Poslovno stručni skupovi i pslovne edukacije CPP E-RAZVOJ održavaju se u modernom Trening centru kompanije Ingram Micro doo Beograd, članice i generalnog sponzora Udruženja e-Razvoj. Naš cilj je da izgradimo snažne poslovne veze i zajednički gradimo uspešne poslovne projekte.

Vaše zadovoljstvo i uspeh su naša najveća nagrada! U skladu sa delatnošću vaše firme i vašom funkcijom u njoj, pozivamo vas da nam podelite vaše poslovne izazove. Naš tim će pažljivo analizirati situaciju kako bismo vam pružili najbolje moguće rešenje za dalji rast i razvoj. Uvek smo spremni da, po vašem pozivu, sa našim izabranim timom eksperata posetimo vašu firmu ili instituciju i pomognemo vam u rešavanju poslovnih problema i naravno damo savete kako da unapredite svoje poslovanje i zaštitu.

Centar za poslovnu podršku e-Razvoj (CPP E-RAZVOJ) zauzima značajno mesto kao neprikosnoveni partner u transformaciji organizacija putem digitalnog napretka, tehnoloških inovacija i revitalizacije poslovanja. Naša dubinska i sveobuhvatna konsultantska podrška obuhvata širok spektar ključnih oblasti, s namerom da pruži organizacijama dublje razumevanje, operativne strategije i konkurentske prednosti u današnjem brzom i dinamičnom poslovnom okruženju.

Naš tim stručnjaka (EKSPERTI CPP E-RAZVOJ) usredsređen je na različite aspekte podrške organizacijama, stvarajući most između njihovih vizija i ostvarivih ciljeva. Naša konsultantska podrška pruža neophodne korake ka definisanju i optimizaciji ključnih poslovnih procesa, a istovremeno osigurava skladnost sa internacionalno priznatim ISO standardima. Ovi standardi, čije smernice utemeljene su na najvišim standardima kvaliteta, efikasnosti i bezbednosti, postaju vodilja za organizacije koje teže izuzetnim performansama, bilo da se radi o javnom ili privatnom sektoru.

Naša pravna ekspertiza postaje odlučujući alat za prevazilaženje sve kompleksnijih pravnih izazova, regulativa i pitanja koja konstruišu poslovni pejzaž. Naš tim stručnjaka omogućava organizacijama uspešnu navigaciju kroz pravne okvire, osiguravajući ne samo zaštitu njihovih prava, već i potpunu saglasnost sa aktuelnim zakonodavstvom.

Sa CPP E-RAZVOJ-em se otvaraju vrata ekspertize u raznovrsnim sferama:

Digitalna transformacija: Ohrabrujemo organizacije da savladaju izazove digitalne ere i uzdignu svoju efikasnost i konkurentsku poziciju putem inovacija u tehnologiji.

Tehnološke inovacije: Pratimo vas u implementaciji pionirskih tehnoloških rešenja, uključujući najnovije serverske platforme, napredne storidže, savremene klijentske računarske komponente, optimalne mrežne resurse, virtuelizaciju, savremeni softver za poslovanje i informacione sisteme. Dodatno, pružamo podršku u domenima veštačke inteligencije, Internet of Things (IoT) i revolucionarne blokčejn tehnologije.

Informatička i informaciona bezbednost: Pružamo ključne smernice organizacijama za zaštitu njihovih digitalnih sistema od potencijalnih pretnji i napada.

E-uprava i E-poslovanje: Pružamo snažnu podršku državnim institucijama i lokalnim samoupravama u implementaciji sofisticiranih elektronskih usluga.

Inovacije i istraživanje: Podržavamo partnerstvo sa kompanijama u procesu razvoja inovativnih proizvoda, usluga i tehnoloških rešenja.

Digitalni marketing i E-trgovina: Dajemo podršku unapređenju prisustva organizacija na internetu, promociji putem digitalnih kanala, kao i definisanju savremenih E-trgovinskih platformi.

Poslovna eduakcija i osposobljavanje: Organizujemo treninge i obuke za zaposlene kako bi se unapredila digitalna pismenost i postigao viši stepen uspešnosti u svim sferama poslovanja što će pomoći organizacijama da održe visok nivo kompetencija i konkurentske prednosti.

Strategija razvoja: Razvijamo dugoročne planove za digitalni razvoj i modernizaciju poslovanja u svim aspektima.

Složenost procesa: Poslovni procesi u organizacijama mogu postati izuzetno složeni, posebno u većim organizacijama ili onima koje obavljaju raznovrsne aktivnosti. Pomoć naših konsultanata je presudna u identifikaciji, analizi i optimizaciji ovih procesa.

Efikasnost: Organizacije se često suočavaju sa potrebom da poboljšaju efikasnost i smanje troškove. Naša konsultantska podrška će pomoći u identifikaciji nepotrebnih koraka, uspostavljanju efikasnijih procesa i implementaciji najboljih praksi.

Usklađivanje sa standardima: ISO standardi se koriste kako bi se obezbedilo da organizacije rade u skladu sa međunarodno priznatim smernicama. Naši konsultanti će pomoći organizacijama da razumeju zahteve standarda i usklade svoje procese sa tim zahtevima.

Kvalitet i bezbednost: ISO standardi se često fokusiraju na poboljšanje kvaliteta proizvoda i usluga, kao i na povećanje nivoa bezbednosti. Pomoć naših konsultanata oko implementacije ovih standarda će doprineti povećanju zadovoljstva kupaca i smanjenju rizika.

Sertifikacija: Mnoge organizacije traže sertifikaciju prema određenim ISO standardima kako bi demonstrirale svoju posvećenost kvalitetu i usaglašenosti. Naši konsultanti će pomoći u pripremi za proces sertifikacije.

Stručnost: Naši konsultanti koji su stručnjaci u oblasti poslovnih procesa i ISO standarda će pružiti dragocen uvid i savete koji će organizacijama pomoći da postignu svoje ciljeve.

Podaci i analitika: Pružamo savetodavne usluge u vezi sa skupljanjem, analizom i tumačenjem podataka radi donošenja relevantnih poslovnih odluka.

Usaglašenost sa zakonima i regulativama: Organizacije moraju da se pridržavaju različitih zakona i regulativa koje se odnose na njihovu industriju, poslovanje i geografsko područje. Naša pravna podrška pomaže u razumevanju ovih zahteva i usklađivanju sa njima. Po zahtevu organizacija izrađujemo sva potrebna normativna i druga pravna akta.

Zaštita prava i interesa: Naša pravna podrška pomaže organizacijama da zaštite svoje pravne interese, kao i da se suprotstave eventualnim pravnim izazovima ili sporovima.

Ugovori i transakcije: Naši pravni stručnjaci pomažu u pregovaranju, pripremi i analizi ugovora i transakcija kako bi se obezbedilo da su pravno valjani i zaštićeni interesi organizacije.

Intelektualna svojina: Pružamo savetodavnu podršku kod zaštite intelektualne svojine, kao što su patenti, autorska prava i zaštitni znakovi, a što zahteva pravnu ekspertizu kako bi se osiguralo da organizacije imaju pravo na svoje inovacije i kreativne radove.

Savetovanje i pravni planovi: Naši pravni stručnjaci će pružiti savete i smernice kako bi organizacije razvile pravne strategije i planove koji će im pomoći da se bolje nose sa pravnim izazovima i rizicima.

Komercijalna podrška: Pomoćićemo u vezi sa strategijom prodaje, distribucijom, partnerstvima, razvojem tržišta i sličnim komercijalnim aspektima poslovanja.

Finansijska i računovodstvena podrška: Naši eksperti će pomoći u praćenju finansijskog zdravlja, izradi budžeta, upravljanju troškovima, poreskim strategijama i računovodstvenim standardima.

Marketinška podrška: Naša podrška u razvoju marketinške strategije, promociji, brendiranju, upravljanju društvenim medijima i analizi tržišta će pomoći organizacijama da privuku ciljnu publiku i ostvare uspeh na tržištu.

Fizičko-tehničko obezbeđenje: Savetujemo i pomažemo u osiguravanju fizičko-tehničke sigurnosti organizacije, zaposlenih i imovine što je ključno, naročito za organizacije koje se bave osetljivim informacijama ili vrednim resursima.

Medicinska pomoć: Organizacije mogu pružati svojim zaposlenima medicinsku podršku u vidu zdravstvenih pregleda, osiguranja, savetovanja i wellness programa. I po tom pitanju naš tim stručnjaka daje savete i podršku.

Svedoci smo da naša podrška predstavlja integralnu komponentu razvoja organizacija. Sa CPP E-RAZVOJ-em, organizacije imaju priliku da utemelje svoje korake, usklade svoje operacije i postignu izuzetne rezultate. Naša uloga nije samo da budemo tehnički i pravni stručnjaci, već i ključni partneri u ostvarivanju vizija i ciljeva organizacija u modernom digitalnom svetu. Naša podrška će svakako doprineti efikasnosti, kvalitetu, usaglašenosti i konkurentskoj prednosti organizacije koja bude sarađivala sa nama.

U CPP E-RAZVOJ ne samo da gradimo poslovne veze i poslove, već se posvećujemo unapređenju i zaštiti vašeg poslovanja kako bismo zajedno ostvarili izuzetne rezultate.

Kontaktirajte CPP

Pravilnik o radu Centra za poslovnu podršku e-Razvoj može se pogledati ovde.

Lista eksperata CPP e-Razvoj

Autor: Udruženje e-Razvoj