U skladu s dinamičnim planovima i ambicijama, Udruženje e-Razvoj organizuje raznolike događaje koji će vas oduševiti i obogatiti vaše poslovanje. Naša zajednica članova aktivno se angažuje u organizaciji poslovnih skupova, radnih sastanaka, okruglih stolova, prezentacija, predavanja, višednevnih edukacija i drugih formalnih okupljanja u oblastima koje su ključne za naš razvoj.

Ove formalne manifestacije predstavljaju priliku da učestvujete u inspirativnim razgovorima, razmenite ideje s vrhunskim stručnjacima iz industrije i steknete dragocena znanja koja će vam pomoći u vašem profesionalnom rastu.

Naši formalni susreti su platforma za interaktivno učenje i razmenu najnovijih trendova u informacionom društvu. Poslovni skupovi pružaju priliku za stvaranje novih poslovnih partnerstava, dok su radni sastanci pravi izvor kreativnih rešenja za izazove s kojima se suočavamo.

Okrugli stolovi su mesto gde zajedno oblikujemo budućnost, a prezentacije i predavanja donose uvid u najbolje prakse i inovacije u našoj industriji.

Višednevne edukacije su prilika za dublje istraživanje i sticanje specijalizovanog znanja koje će vas postaviti na vrh vaše profesije.

Udruženje e-Razvoj je do sada organizovalo i realizovalo preko 50 formalnih poslovnih susreta.

Udruženje e-Razvoj je vaš vodič ka uspešnijoj budućnosti. Pridružite nam se na našim formalnim susretima i doživite nezaboravno iskustvo učenja, umrežavanja i inspiracije.

Donesite svoje ideje i entuzijazam na naš sledeći formalni događaj i zajedno gradimo put ka uspehu u razvoju informacionog društva i društva u celini!

Autor: Udruženje e-Razvoj