U Udruženju e-Razvoj, posvećeni smo pružanju najvišeg nivoa podrške i promocije našim registrovanim članovima. Za nas, svaki član je dragocen deo naše zajednice, a kroz neformalne poslovne susrete, otvaramo vrata ka novim mogućnostima saradnje i inovacija.

Naši mesečni neformalni poslovni susreti predstavljaju priliku za vas da se upoznate s drugim članovima udruženja, razmenite kontakte i uspostavite nove, snažne poslovne veze. Iskustva naših članova pokazuju da ovi susreti donose vredne sinergije koje unapređuju poslovanje i donose nove perspektive.

Već od 2010. godine, sa oduševljenjem organizujemo ove susrete, a njihova popularnost i odobravanje članova nas ohrabruje da nastavimo s još većim entuzijazmom.

Udruženje e-Razvoj je do sada organizovalo i realizovalo 73 neformalna poslovna susreta.

Učlanite se u Udruženje e-Razvoj i budite deo ovih nezaboravnih susreta koji će vaše poslovanje podići na viši nivo. Naša vrata su širom otvorena za sve nove članove koji žele da budu deo ove inspirativne i povezane zajednice.

Pridružite nam se na neformalnim neformalnim susretima i otkrijte nove prilike za rast i razvoj. Očekujemo vas sa osmehom i spremni smo da zajedno stvaramo još veće uspehe!

Zajedno gradimo budućnost poslovnog razvoja – pridružite nam se na sledećem neformalnom poslovnom susretu!

Autor: Udruženje e-Razvoj